זהו אחד השמנים היקרים בעולם ולא לחינם זכה לכינוי "הזהב החום". שמן הארגן, המופק מפרי עץ הארגן, הרוויח ביושר את המחיר הגבוה והכינוי הנלווה, הודות לערכיו הבריאותיים ולתועלת הרבה שהוא מסב לעור, לשיער ולציפורניים. שמן הארגן היקר והנדיר הוא בעל תכונות אנטי אייג'ינג מובהקות ובמשך אלפי שנים משתמשות בו נשים לאורך אגן הים התיכון כחלק משגרת הטיפוח שלהן, והתוצאה היא עור גמיש וקורן, שיער מלא, עשיר ובוהק, מראה צעיר ומלא חיוניות ובעיקר הרבה בריאות טובה.



מקור שמן הארגן
עצי הארגן גדלים במדינות צפון אפריקה, בעיקר במרוקו. כיאה לעצים הגדלים בסביבה מדברית הם מפתחים שורשים עמוקים ושורדים 150-200 שנים. הקצב המדברי מתבטא באיטיות שבו הוא מתפתח – יותר משנה עוברת בין הפריחה להבשלת הפרי – הוא אגוז הארגן. ואגוז אחד הוא ריכוז גבוה של בריאות צרופה. 
  • argan b

כדי להפיק את האוצר הבלום והנדיר שנקרא שמן ארגן מייבשים את האגוזים, כותשים לעיסה, מערבבים עם מים כדי להציף את השמן, ואוצרים אותו.

תכונות בריאותיות של שמן ארגן

  • ·         מכיל את חומצות האומגה 3, 6 ו-9 החיוניות לאדם.

    ·         כמות גבוהה של ויטמינים ש ו-E שבין היתר משמשים כנוגדי חמצון חזקים ויעילים.

    ·         רמה גבוהה של קולגן – חלבון הבונה את הציפורניים.

    ·         מצוין להורדת לחץ הדם ורמת הטריגליצרידים – השומנים שבדם.

    ·         נספג בקלות בעור, מזין אותו ומחדיר לו לחות חיונית לבריאות העור.

    ·         מצוין לטיפוח השיער. מזין את השיער ומחדש אותו, פועל מצוין כמרכך שיער טבעי לגמרי.

    ·         יעיל לשלל צרות הקשורות לעור: אסתמה של העור (אטופיק דרמטיטיס), פצעי בגרות  ואקנה, שפתיים סדוקות, עור מבוקע (בכפות הרגליים), ועוד צרות ומחלות עור.


לסיכום – זרקו את השמפו, הקונדישינר, התחליבים והקרמים השונים ועתירי הכימיקלים, ופנו מקום של כבוד בארון הקוסמטיקה שלכם. שמן ארגן טהור לטיפוח ירוק וטבעי לחלוטין, ולהרבה בריאות טובה ומאושרת.

לחצו כאן לרכישת שמן ארגן טבעי